logo

Москітні сітки Київ і область

Москітні сітки Київ і область

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Компанія “РКС” є надійним ім’ям у виробництві та постачанні москітних сіток на двері і вікна в Києві і області. Наша компанія створена більше 10-ти років тому з метою виробництва москітних сіток, ремонту вікон склопакетів високого класу в Києві і області. “РКС” організація з майстрами високого рівня і кваліфікації в великим досвідом роботи, яка користується високою репутацією і довірою у своїх клієнтів.

Противомоскитная сетка

Замовте москітні сітки, ціна приємно здивує!

Ми виробляємо дійсно глобальний продукт для здорової і надійного захисту від літаючих комах на кожен день в місті Києві та області. Ми спеціалізуємося на виготовленні москітних сіток, ремонті вікон, склопакетів, монтажі супутникових антен в ваших будинках, на дачах, а офісах і т.д. щоб зробити ваше життя краще, намагаємося налаштувати продукт люкс на ринку вікон за допомогою величезного асортименту відповідних профілів, кольорів та варіантів для клієнтів і зробити його унікально зручним і якісним для людини за найнижчу ціну в місті! Відкривши наш прайс, ви можете в цьому переконатися. Телефонуйте!

Наші москітні сітки забезпечують захист від комарів і мух інших комах без використання будь-яких шкідливих хімічних речовин і газів таких шкідливих для здоров’я людини. Естетичний дизайн, якісні матеріали, кваліфіковане якість виконання, екологічно чисті матеріал в поєднанні з розумною ціною, швидка установка і легке обслуговування роблять їх по-справжньому привабливим продуктом для будинків, квартир, лікарень, навчальних закладів, курортів, заводів, в офісів і т. д.

Наші досвідчені фахівці і кваліфіковані техніки нададуть вам кращі рішення для ваших потреб з повним спокоєм на установках у вас вдома. Після того, як точні розміри були визначені, москітні двері і вікна виробляються з точністю до міліметра, а потім професійно встановлюється нашими майстрами.

Сетка на окно

Телефонуйте до нас вже сьогодні! Замовте москітні сітки на вікна та двері і зробіть ваше життя на багато комфортніше за невисоку плату!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.