logo

Монтаж супутникової антени

Монтаж супутникової антени

Поділитися:



У нашій компанії Ви можете замовити установку супутникового телебачення в Києві і області, а так само ми надаємо такі види послуг як: встановлення, налаштування та обслуговування ефірного телебачення.

Надаємо послуги з установки супутникових антен, доставки, налаштування та ремонту супутникового телебачення будь-якої складності в найкоротші терміни.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.
Супутникові антени

Телефонуйте, або замовте зворотній дзвінок!

Головною перевагою супутникового телебачення в порівнянні з аналоговим є отримання доступу до безлічі телевізійних каналів в Києві та області. Сигнал з супутника подається на антену (тарілку), а потім дешифрується ресивером. При цьому слід враховувати той факт, що сигнал із супутника не має головного властивості ефірного сигналу, тобто, не наділений здатністю проходити через перешкоди, отже, цю особливість необхідно враховувати при установці супутникової антени.

Як відбувається установка супутникового ТВ?

Ідеальним вважається той варіант, коли установка супутникового телебачення відбувається після виміру сигналу із супутника. Такі попередні вимірювання дають можливість отримати дані про спрямованість сигналу, отже, встановити антену можна в оптимальному місці його подачі.

Встановлюване супутникове обладнання, від компанії РКС дає можливість домогтися не тільки якісного відтворення звуку і відео, але також і виключити виникнення перешкод на екрані вашого телевізора, таких як брижі, сніг, двоїння зображення та інших. При установці супутникової антени і після професійної настройки ресівера Вам відразу ж стають доступними безліч каналів різної тематичної спрямованості, починаючи від пізнавальних і закінчуючи розважальними телеканалами. Встановивши супутникову антену ви отримуєте можливість користуватися різними інтерактивними сервісами, наприклад, такими функціями як запис передач з супутника в режимі онлайн. Встановлювати обладнання супутникових операторів можна в будь-якому регіоні, при цьому, абсолютно ніякого значення не має віддаленість місця установки обладнання від телецентру (якість зображення буде однаковим як в Києві так і в області). Зробити монтаж супутникової антени можна на будь-яку частину будови, наприклад, на фасад багатоповерхового будинку або на балкон квартири.

Супутникові антени Київ

Вартість обладнання безпосередньо залежить від тих функцій, якими його наділяє покупець. Складність робіт по установці супутникових систем також має значення при формуванні кінцевої ціни. Чим складніше монтаж супутникової антени, тим дорожче вартість всього комплекту обладнання.

Телефонуйте і наші спеціалісти швидко встановлять супутникову антену у вашій оселі!
Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.