logo

Поставити супутникову тарілку, Київ

Поставити супутникову тарілку, Київ

Поділитися:

Встановлення супутникових антен Київ, встановити супутникове телебачення, установка сигналу, вибір оптимального місця розташування – одна з профілюючих сфер діяльності компанії РКС. Наші фахівці з радістю допоможуть вам вибрати і встановити супутникове телебачення!

Супутникова антена купити Київ – один раз поставив і забув про абонентську плату назавжди!
Надаємо послуги з установки супутникових антен, доставки, налаштування та ремонту супутникового телебачення будь-якої складності в найкоротші терміни.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Поставити супутникову тарілку – проведення робіт з монтажу та налагодженню комплексного обладнання системи супутникового телебачення. Така система дозволяє здійснювати мовлення телевізійних програм за допомогою прийому і обробки сигналу зі спеціальних супутників зв’язку, розташованих на геостаціонарних орбітах (в районі екватора).

Супутникові антени

Не відкладайте, зателефонуйте до нас прямо зараз!

Наші спеціалісти зможуть швидко поставити супутникову тарілку та встановити супутникове телебачення!

Найпростіша система включає наступні компоненти: безпосередньо антену, конвертор і супутниковий ресивер (тюнер). За допомогою такої системи можна налаштувати антену на заданий супутник і приймати з нього трансляцію ТВ-програм. Однак установка супутникових антен, при уявній простоті, вимагає спеціальних знань, а також професійного обладнання для пошуку супутника і отримання чіткого сигналу з нього.

Супутникова антена купити Київ пропонує часто, але лише у нас найнижчі ніни!
Етапи установки супутникових антен

У першу чергу, важливо знати, що встановлення супутникових антен Київ може бути здійснена за умови доступної південної сторони. У процесі виконання робіт майстру необхідно в точності дотримуватися всіх етапів монтажу:

1. Стіновое кріплення повинно бути встановлено на вертикальну поверхню чітко під кутом 90 градусів (найменша неточність може призвести до перешкод у прийомі сигналу). Стіновое кріплення кріпиться за всіма передбаченими точкам дюбелями або анкерними болтами, які забиваються в раніше висвердлені отвори, а потім закручуються гайками.

Примітка: збирати конструкцію, в тому числі встановлювати мультифіди і конвертори бажано в домашніх умовах, а потім зібрану параболічну антену встановлювати на стеновом кріпленні.

2. До центральної дуги зібраної супутникової антени встановлюються центральний конвертор і мультифіди (якщо є).

3. Всі встановлені елементи конструкції слід остаточно, але обережно затягнути, так, щоб не пошкодити кріплення конверторів.

4. Далі необхідно взяти три заздалегідь підготовлених відрізка проводу (близько 1 метра), які слід зачистити і прикрутити до F-роз’ємів, підключити до конвекторам і надіти захисні діелектричні кожухи. Антена супутникова – зібрана і може бути встановлена на стінне кріплення. У разі кріплення до стінового кріпленню, кріпильні гайки не слід затягувати до кінця, так, щоб антену в процесі настройки можна було повертати вгору, вниз, вправо, вліво.

Встановлення супутникового телебачення
Зателефонуйте, або замовте зворотній дзвінок та дізнайтесь, що супутникова антена купити Київ – це дійсно швидко, просто і професійно!
Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.