logo

Регулювання вікон

Регулювання вікон

Поділитися:

Професійний віконний сервіс, виконуємо всі види робіт по ремонту вікон і дверей за доступними цінами в Києві та області.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Надаємо послуги сервісу пластикових, алюмінієвих, євро вікон і дверей.

Виконуємо регулювання-ремонт, настройку вікон, фурнітури всіх видів і будь-якої складності в день звернення.

Надаємо Гарантію на всі проведені нашими фахівцями роботи.

Виїзд фахівця по Києву і області. Телефонуйте!

РЕГУЛЮВАННЯ ВІКОН ЗА МІНІМАЛЬНОЮ ЦІНОЮ І З МАКСИМАЛЬНОЮ ЯКІСТЮ ПОСЛУГ!

Якщо ваші вікна пропускають повітря і пил з вулиці, стулки чіпляють раму, а звукоізоляція залишає бажати кращого, не потрібно відразу лаяти виробника. Можливо, це викликано зовнішніми факторами, довгим часом експлуатації або звичайної усадкою будинку. Своєчасне регулювання пластикових вікон швидко позбавить вас від дискомфорту.

Регулювання вікон, або ремонт вікон “по кишені”:

Заповзятливі люди вже давно навчилися економити на комунальних платежах, тому встановили в будинках сучасні вікна. Ці складні і естетично красиві конструкції замість економії і комфорту вимагають нечастого, але уважного до них відношення. Це – і своєчасне регулювання вікон, утримання їх у чистоті, мастило фурнітури і ущільнювача. Все це позначається на роботі і якщо вчасно не звернути на це увагу, ефективність роботи вікна знизиться, петлі деформуються, а вчасно не змащена і засмічена фурнітура зламається остаточно.

Не доводьте ваш бюджет до великих витрат, зателефонуйте і усуньте проблему прямо зараз!

Регулювання вікон
Регулювання пластикових вікон в Києві:

Професійне регулювання вікон (металопластикових, алюмінієвих або сучасних дерев’яних) ніколи не займає багато часу. Як правило, воно являє собою чистку, мастило і налаштування механізмів для забезпечення щільного прилягання і м’якої роботи. Хоча бувають і більш серйозні причини, що вимагають більш складного ремонту.

Знаючи внутрішню будову вікна і фурнітури будь-якої марки всіх відомих виробників, майстер швидко визначить масштаб проблеми і проведе обслуговування будь-якої складності – від регулювання стулки вікна ключами до переустановлення склопакета. Крім цього, за вашим бажанням поміняє ущільнювач, і посилить безпеку ваших вікон установкою сучасних замків.

Сьогодні для вас доступне регулювання пластикових вікон за найнижчою ціною в Києві і київській області – від 50 гривень за одне вікно!

Але помилково було б думати, що за такою ціною ви отримуєте низьку якість, адже ви завжди захищені письмовими гарантіями від нашої компанії, а ми, в свою чергу, не хотіли б витрачати час на виправлення помилок неякісної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів, серед яких є і ті, хто вже давно користується нашими послугами.

Регулювання пластикових вікон

Приділивши всього хвилину і зателефонувавши нам, ви продовжуєте життя вашим вікнам та забезпечуєте себе комфортом і економією коштів. Ми можемо також передзвонити вам, якщо ви залишите заявку на дзвінок. Ваші дані не будуть передані третім особам.

Справно працюють вікна – це так просто! Зателефонуйте!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.