logo

Супутникові антени

Супутникові антени

Поділитися:


Від того як буде налаштована антена залежить в підсумку якість сигналу і, відповідно, можливість безперебійного та чіткого перегляду всіх каналів, включених в пакет кабельного телебачення. Налаштування виконується в наступному порядку:визначається центральний супутник.

Надаємо послуги з установки супутникових антен, доставки, налаштування та ремонту супутникового телебачення будь-якої складності в найкоротші терміни.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Для цього провід центрального конвектора слід підключити до входу перемикача. Далі, з виходу перемикача прокладається кабель, який підключається до входу ресивера (тюнера). Після цього слід підключити ресивер до телевізора і встановити потрібні параметри, згідно координатам супутника та інструкції з експлуатації.

Установка супутникового телебачення – сучасний підхід до зручності та особового дозвілля.

Не відкладайте, зателефонуйте до нас прямо зараз!

Налаштування супутникової антени

Після того як параметри проставлені слід добитись появи сигналу, орієнтуючись при цьому на графу «якість. Для цього слід повільно і плавно повертати антену в пошуках максимально чіткого прийому. Потім, за допомогою спеціального обладнання, майстри включають режим сканування, перевіряючи, на той супутник була проведена настройка. Якщо все правильно, то на екрані телевізора повинен з’явитися список відповідних телеканалів.

Установка антени може бути завішена, отже, повинні бути закріплені всі кріпильні гайки, таким чином, щоб вона трималася міцно і більше не поверталася.

Якісне налаштування антени і телебачення

Установка антен – трудомісткий і складний процес, якісне та своєчасне завершення якого під силу досвідченому майстру. Він не тільки підбере оптимальне місце для установки, але і правильно закріпить всі складові супутникового обладнання, а також налаштує максимально можливе число прийнятих телеканалів.

Спеціалісти компанії РКС дякуючи великому досвіду та професіоналізму, швидко та якісно встановлять у вашій оселі супутникову антену за невисоку ціну, а отже забезпечать вас якісним телебаченням без абонплати на довгі роки.

Налаштування супутникового телебачення

Зателефонуйте, або замовте зворотній дзвінок та дізнайтесь, що встановлення супутникової антени – це дійсно швидко, просто і професійно!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.