logo

Балконна защіпка

Балконна защіпка

Поділитися:

Професійний віконний сервіс, виконуємо всі види робіт по ремонту вікон і дверей за доступними цінами в Києві та області.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Засувка пластикова – штрих до комфорту

Якщо вам часто доводиться виходити на балкон, але ви при цьому не хочете втрачати частину тепла в квартирі, або не бажаєте, щоб слідом за вами туди виходив дитина або домашня тварина, то засувка пластикова вирішить цю невелику проблему. Також засувки, встановлені на вікна, не дадуть вашій вікна при пориві вітру різко закритися.

с
Засувка пластикова

Сьогодні додати своєму житлу комфорту, поставивши таку засувку, можна за спеціальною і дуже привабливою ціною.

Зателефонуйте нам і протягом 24 годин ви побачите свої вікна і балконні двері абсолютно в іншій якості, і коштувати це буде зовсім небагато!

ЩО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ПЛАСТИКОВА ЗАСУВКА

Плавна робота вашого металопластикового або алюмінієвого вікна або балконних дверей багато в чому залежить від використаної фурнітури, оскільки це – рухомі частини, які відчувають постійні навантаження, якщо звичайно не йдеться про нежитловому приміщенні, де вікна і двері відкриваються рідко. Тому навіть така маленька деталь, як засувка пластикова здатна буквально “тримати удар” раптових протягів і запобігати конструкції від закриття. Вона надійно утримує прочинене положення без використання ключів і ручок. Крім цього, у нас ви можете придбати засувки проти злому пластикових вікон.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.