logo

Балконна засувка

Балконна засувка

Поділитися:

Професійний віконний сервіс, виконуємо всі види робіт по ремонту вікон і дверей за доступними цінами в Києві та області.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.
Засувка пластикова – крок до комфорту!

Якщо вам часто доводиться виходити на балкон, але ви при цьому не хочете втрачати частину тепла в квартирі або не бажаєте, щоб слідом за вами туди виходила дитина або домашня тварина, то засувка пластикова вирішить цю невелику проблему. Також засувки, встановлені на вікна, не дадуть вашому вікну при пориві вітру різко закритися.

Сьогодні додати своєму житлу комфорту, поставивши таку засувку, можна за спеціальною і дуже привабливою ціною.

Зателефонуйте нам і протягом 24 годин ви побачите свої вікна та балконні двері абсолютно в іншій якості, і коштувати це буде зовсім небагато!

Засувка пластикова
ЩО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЗАСУВКА ПЛАСТИКОВА

Плавна робота вашого металопластикового або алюмінієвого вікна або балконних дверей багато в чому залежить від використаної фурнітури, оскільки це – рухомі частини, які відчувають постійні навантаження, якщо звичайно не йдеться про нежитлове приміщення, де вікна та двері відкриваються рідко. Тому навіть така маленька деталь, як засувка пластикова здатна буквально “тримати удар” раптових протягів і запобігати конструкції від закриття. Вона надійно утримує привідчинене положення без використання ключів і ручок. Крім цього, у нас ви можете придбати засувки проти злому пластикових вікон.

Балконна засувка сьогодні може мати різні модифікації, і у нас ви завжди можете знайти їх широкий асортимент:

  • Врізні;
  • Зовнішні;
  • З запірної планкою;
  • Кутові;
  • Магнітні;
  • Механічні.

Балконна защіпка захистить від протягу

Це можна назвати додатковим захистом і зручністю. Сьогодні у вас є можливість зробити це за невисоку ціну. А щоб не обмежувати вашу свободу, ми пропонуємо вам доставку і монтаж засувки будь-якого типу. Також ви можете просто купити її окремо і встановлювати власними силами.

Іноді маленькі дрібниці приносять нам велику зручність. Після того, як ви встановите засувки на вікна та двері, ви не будете звертати увагу на протяги, а йдучи з дому, не будете хвилюватися про безпеку.

Балконна защіпка за вигідною ціною

Установка засувки на балконні двері вам обійдеться всього від 50 гривень. Це – найнижча ціна в Києві та області.

Можливість вибору

Засувки високої якості і всіх типів можна купити окремо, без монтажу.

Гарантія надійності

Професіоналізм наших майстрів дозволяє здійснити дуже точний монтаж такого аксесуара, як засувки, щоб не порушити цілісність і коректну роботу вікна або балконних дверей.

Ніколи не буває пізно подумати про додаткову безпеку, тим більше, якщо ми це можемо забезпечити протягом 24 годин 7 днів на тиждень.

Якщо у вас залишаються сумніви, ви завжди можете отримати додаткову консультацію по телефону, або замовити зворотний дзвінок. Ми завжди зберігаємо конфіденційність даних клієнта.

Балконна засувка

Зателефонуйте, щоб жити комфортно і спокійно!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.