logo

Регулювання дверей

Регулювання дверей

Поділитися:

Пропонуємо послуги монтажу, налагодження, регулювання дверних доводчиків всіх типів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Пластикові двері є дуже затребуваними в сучасний час. Вони є практично в кожному будинку! Але вони не є довговічними і мають властивість ламатися, як і всі в цьому світі. У цій статті ми поговоримо про ремонт пластикових дверей.

Ремонт дверей

Телефонуйте! Переконайтеся, що регулювання пластикових дверей – це швидко і не дорого!

На сьогоднішній день можна зробити ремонт і регулювання металопластикових дверей самостійно або скористатися послугами професіоналів, які приїдуть до вас додому і відремонтують двері за деяку плату. Бувають різні поломки, пов’язані з ремонтом дверей ПВХ. Виділимо деякі з них. Так само, якщо вам знадобиться регулювання петель пластикових дверей – телефонуйте!

Несправність ручки

Багато сімей стикаються з такою поломкою, як несправність ручки, зателефонуйте до наших фахівців в компанію “РКС” і вони до найкоротші терміни доставлять і встановлять вам нову ручку за невисоку ціну – найнижчу в місті! Для цього майстру необхідно акуратно повернути декоративну пластину, яка знаходиться в основі дверної ручки, зняти її і відкрутити шурупи, що фіксують і утримують ручку. Потім, в зворотному порядку встановити нову, справну ручку. Регулювання пластикових дверей – довіртеся нам!

Якщо дверна ручка погано обертається, в цьому випадку не треба замінювати стару ручку на нову, наші майстри швидко усунуть цю проблему! Так само регулювання петель пластикових дверей не складе для нас проблеми! У нас найнижчі ціни в місті! Переконайтеся в цьому ознайомившись з прайсом! Діють акції!

Регулювання петлею і засувки

Якщо ви помітили, що ваші пластикові двері провисають, то вам необхідна регулювання дверей. Для цього знімаються декоративні накладки і можна спокійно регулювати петлі на провисшей двері. Регулювання металопластикових дверей нашими майстрами буде зроблена швидко і якісно!

Коли двері не зачиняються на клямку, тоді необхідно відкрутити відповідну пластину і підкласти прокладку необхідного розміру, щоб язичок клямки діставав до відповідної частини, що наші майстри зроблять дуже швидко!

Наша компанія має величезний досвід на ринку послуг з ремонту дверей, вікон, склопакетів, з цього ви можете сміливо до нас звертатися! Ми завжди даємо гарантії на всі наші послуги і товари! Наша регулювання пластикових дверей, а так само регулювання петель пластикових дверей буде зроблена дуже якісно!

Ремонт пластиковых дверей

Телефонуйте до нас вже сьогодні! Або замовте зворотний дзвінок! Переконайтеся що регулювання металопластикових дверей – це не дорого!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.