logo

Москітні сітки на пластикові вікна

Москітні сітки на пластикові вікна

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Москітні сітки на вікна вже давним давно стали незамінними в боротьбі з комахами в сучасному світі!
Одними з найпопулярніших торгових марок в Україні є москітна сітка Анвіс (Anwis).

Їх головні функції складно недооцінювати – це не тільки найкраща і нешкідлива захист приміщення від комах. Установка москітних сіток завжди стане надійною перешкодою для дрібного сміття з вулиці, тополиного пуху, пилу, а якщо вибрати конструкцію з більш дрібними осередками, то вони не допустять потрапляння пилку рослин, а отже врятують ваших рідних і близьких, адже вони часто у людей викликають алергію . Також, якщо замовити москітну сітку, це буде перешкодою на шляху ваших домашніх улюбленців, а отже забезпечить їх безпеку!

москитная сетка на окна

Телефонуйте нам вже сьогодні!

 Поспішайте замовити москітну сітку за найвигіднішою ціною!
Москітні сітки Київ пропонує віконні рамкові, які чудово підійдуть до будь-якого пластикового вікна і будуть радувати і захищати вас від пилу, бруду. Виробляється сітка з алюмінієвого профілю, покритого порошковою фарбою. Конструкція москітної сітки Anwis має малу вагу, а також оснащена спеціальними зручними ручками ( «вушками»).

Москітні сітки на вікна Київ: продаж і установка
Захист від комах довгі роки без праці і шкоди!

Установка москітних сіток завжди зможе забезпечити вас і вашу сім’ю комфортом, захистить від пилу, бруду, що летить з вулиці, а також докучливих комах і тополиного пуху. Так що не зволікайте і замовляйте сітку у нас вже сьогодні! Наші фахівці в короткі строки зроблять заміри вашого вікна, привезуть і встановлять сітку за найнижчою ціною в Києві!

Качественная москитка в Киеве

Москітні сітки Київ пропонує у великій кількості.
 Але тільки у нас найнижча ціна в місті!

За Москіткі дуже легко доглядати – її миють за допомогою звичайного мильного розчину. Це абсолютно ніяк не позначиться на її якості, а також при подальшій її експлуатації. Протягом тривалого періоду часу сітка не осиплеться і не розтягнеться, буде радувати і захищати вас довгі роки.

Москітні сітки на вікна можуть бути виготовлені в двох колірних варіантах: в білому або в коричневому, прекрасно доповнюватимуть індивідуальний інтер’єр вашого будинку і крім того прекрасно пропускати сонячне світло!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.