logo

Сітка на двері

Сітка на двері

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Дверні москітні сітки, Київ і область: підбір, виготовлення та встановлення

При настанні довгоочікуваного тепла все поспішають відчинити вікна і двері. Багато, як тільки потепліє, їдуть на відпочинок на дачі. Так само все більшої популярності в Україні набуває зелений туризм. Від природного потепління свою активність починають не тільки люди, але і різні комахи. Далеко не всі з них безпечні і нешкідливі. Настирливі мухи і кусають комарі можуть зіпсувати все враження від відпочинку.

Щоб відпочинок був комфортним і безпечним досить зробити замовлення москітних сіток на двері. Це оптимальне рішення, що допоможе зберегти ваш спокій і добрий настрій, що на відпочинку, так і в повсякденному житті.

Купити москітну сітку на двері (або так звані “антимоскітні дверні сітки») – це найдієвіший і довгостроковий спосіб захистити себе від комах в будь-якому приміщенні – будинку, на дачі, офісі або магазині, при цьому забезпечуючи вільну циркуляцію повітряного потоку.

Москітні сітки на двері!
Цілодобова оптимальний захист Вас від нав’язливих комах!

Замовлення москітних сіток дозволить вам насолоджуватися комфортом при вечірньому чаюванні при повній освітленості, а не сидіти в темряві і шукати чашки на дотик. Також це гарантія спокійного сну вночі. Адже сітка на двері – це набагато більше, ніж просто захистити себе від комарів, пилу, пуху, протягів. Сітка на двері – це безпека Вашого сну та здоров’я.

Сетка на дверь

Москітні сітки на двері особливо актуальні в спекотні дні, коли єдина можливість позбутися від нестерпної спеки – це відкриті двері особливо в вечірньо нічний час. Завдяки їм нічна прохолода і свіже повітря безперешкодно зможуть наповнити ваше житло, сприяючи хорошому відпочинку, і при цьому сон не буде потривожений комариний дзижчанням і укусами.

Купити москітну сітку на двері особливо актуально людям, що живуть або відпочиваючих з дітьми в приватних будинках, котеджах, на дачах. Шкіра дитини набагато ніжніше, ніж у дорослого, тому вона ще більше потребує захисту від комах. Використання фумігатора, інших пристосувань може завдати шкоди дитині, особливо якщо він зовсім маленький. Сітка на двері – єдино правильне і оптимальне рішення, якщо в будинку маленька дитина.

Телефонуйте і зробіть замовлення москітних сіток прямо зараз!

Москітні сітки на двері – винахід не новий. З того часу, як люди навчилися будувати будиночки, а в їх стінах робити двері і вікна, йде війна з настирливими комахами – мухами, мошкарою, різними жуками, які через ці самі двері і вікна потрапляють всередину і порушують спокій господарів житла. Але головні вороги спокійного сну і відпочинку – це, звичайно, комарі або москіти. Раніше були поширені саморобні сітки проти москітів і комарів, або просто шматки марлі, пришпилені до віконних рам. Але з широким розповсюдженням металопластикових вікон знадобилося альтернативне рішення – і це москітні сітки на двері. Москітна сітка на двері – це конструкція з алюмінієвих планок, що відрізняється легкістю і міцністю, з сіткою, виготовленої з полімерного Фібергласові скловолокна. Ця конструкція монтується на профільній системі і відрізняється простотою, але разом з цим є досконалою.

Москітні сітки на двері бувають так само різноманітні, як і москіткі на вікна. Класифікація москітних сіток розподіляє їх за особливостями конструкції:

  • рамкові;
  • руллонах;
  • розсувні;
  • магнітні.

Купить москитную сетку на дверь – это комфортный сон и хорошее самочувствие!

сетка на дверрь: удобно и практично

Крім того, що у Вас не буде потреби дихати отрутою з рідинних або пластинкових електро- фумігаторів, маючи москітні сітки (антимоскітні) на вікнах, дверях або балконах, Ви будете повністю спокійні і впевнені, що Ваші домашні улюбленці в безпеці, адже вивалитися або вистрибнути у відкрите вікно кімнати або балкона у них не залишається жодного шансу. Москіткі є дуже міцними, вони навіть витримують вагу дорослої кішки і не псуються від її кігтів.

Існують також спеціальні різновиди сіток з підвищеною міцністю – для захисту дітей і кішок. Крім цього, москіткі надійне перешкода для тополиного пуху і пилку рослин, що вкрай важливо для людей, схильних до алергічних реакцій на пух і пилок.

Москітні сітки для вікон і дверей

Москитные двери – удобная конструкция и простое решение для защиты застекленных балконов, лоджий, террас, дверей в летних кухнях или частных домах.

Москитные сетки на дверь

Москітна сітка – це технічно досконала конструкція, яку легко встановлювати, вона є надійною в експлуатації і дуже зручною в застосуванні. Москітні сітки легко знімати для миття – їх можна дуже легко вимити під краном, або навіть просто протерти звичайною вологою губкою, а їх кріплення взагалі не потребують догляду. Дбайливе ставлення і мінімальний догляд зможуть значно продовжити термін служби вашої захисниці від комах.

Замовлення москітних сіток на двері

Рама з натягнутою дрібною сіткою легко демонтується на зимовий період і легко встановлюється на літо, а сама сітка виготовляється з дрібнопористий матеріалу. Цей матеріал відрізняється абсолютною безпекою і гіпоалергенність, також він практично не горить. За рахунок кольору москітної сітки, Ви навіть не будете помічати її присутності, адже вона практично невидима при будь-якому освітленні. Такий ефект досягається завдяки особливостям матеріалу і технології плетіння самої сітки.

Головні переваги москітної сітки:

  • не перешкоджає повітрообміну: є здоровою альтернативою електро-фумігаторам, липучкам для мух і іншим засобам;
  • якість: не обсипається, не міняє колір, практично не видима в світловому прорізі, стійка до згинанням і розривів;
  • москітна сітка зручна у використанні і обслуговуванні, з яким цілком реально впоратися самостійно, не вдаючись до допомоги фахівців;
  • економія грошей і здоров’я;
  • довговічність і універсальність – сітка служитиме не один сезон і приносити користь не тільки влітку.

При необхідності москітні сітки виготовляються індивідуально під розміри вікон або дверей, на яких вони будуть встановлені. Власникам житла з нестандартними розмірами отворів в житло немає приводу для переживань і занепокоєння, фахівці нашої компанії зроблять точні виміри, на їхню кресленнями виготовлять сітки з найбільшою точністю, в обумовлений день і час зроблять установку. Після цього жодна комаха не потрапить до Вашої оселі!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.
Телефонуйте або замовте зворотний дзвінок!