logo

Купити сітку антикішка на вікно

Купити сітку антикішка на вікно

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

За найнижчою ціною В КИЄВІ!

Як тільки стає тепліше за вікном, ми поспішаємо відкривати вікна, щоб насолодитися свіжим повітрям і сонечком. Наші домашні улюбленці теж люблять теплі деньки і негайно поспішають злитися з природою і насолодитися сонячними ваннами. З настанням тепла проблема відкритих вікон і безпеки домашніх тварин стає дуже гострою, що вимагає невідкладного рішення.

Що ж робити, якщо у Вас вдома живе пташка або кішка?

При наявності домашнього улюбленця вдома ми кожен раз з обережністю відкриваємо вікно для провітрювання, навіть в тому випадку, якщо там є сітка, що захищає від комах. А все тому, що улюблена кішка може пригнути в вікно, помітивши там якусь живність, і не кожна сітка здатна витримати таке навантаження. Пташка може злетіти, навіть в зовсім невелику щілину або травмувати себе, розірвавши сітку.

Купити сітку на вікно

Що ж робити і як убезпечити свого улюбленця? Тримати вікно закритим навіть в спеку?

сетка антикошка

Зовсім ні! Існує надійне і вигідне рішення, яке позбавить від зайвого занепокоєння з приводу безпеки домашніх звірів і птахів – це сітка проти «антикішка»!

Не варто плутати звичайну протимоскітну сітку, яка може захистити тільки від комах, пуху, пилу, перетягнена звичайним полотном і їй не під силу витримувати натиск сильних кігтів або гострого дзьоба ваших домашніх улюбленців, і навіть при незначному натисканні вона може легко випасти.

Із завданням безпеки домашніх улюбленців зможе впоратися тільки спеціальна сітка «антикішка».

Телефонуйте сьогодні, і ми оперативно зробимо все виміри, і сітка проти виявиться на вашому вікні дуже швидко!

Антикішка сітка – це москітна сітка рамкової конструкції, яку відрізняє більш міцна нитка сітки і використання спеціальної просочення, для додання особливої ​​міцності. Завдяки укріпленого полотну «антикішка» без праці витримає як гострий дзьоб, так і кігті тварин, її складно порвати, вона зовсім не розтягується навіть під напором великого звіра. Вас, звичайно, може збентежити на такі москітні сітки ціна, Київ пропонує великий розліт і різноманітність, але тільки у нас можна придбати «антикішка» за найвигіднішою вартості та стати впевненим у цілковитій безпеці своїх вихованців!

защита окон от животных

Купити сітку на вікно Київ у нас – це не дорого!
Зате міцний сон без докучливих комах вам забезпечений!

Спеціальний розчин, яким просякнута антикішка сітка, надає їй особливу міцність і бронювання, в порівнянні зі звичайними полотнами. Зміцнююча просочення абсолютно безпечна як для тварин, так і людей. Скловолокно, яке використовується в нитках, робить її настільки міцною, що порізати або розірвати сітку практично неможливо.

Купити сітку на вікно означає:

захистити своє житло від мух, комарів, пуху і пилу; зробити перебування улюбленців біля відкритого вікна абсолютно безпечним; в будь-який час дня і ночі насолоджуватися свіжим повітрям.

Антикішка сітка, чудове і надійне придбання, а самі виробники гарантують, що вона прослужить десятиліття, незважаючи на любов домашніх тварин поточити кігті об вікно або вважає себе скелелазом і піднятися по ньому вгору. У випадку зі стандартною сіткою, кішка або пташка може її пошкодити або просто розірвати, а ось з антикішка це виключено. Розробники спеціально подбали про її міцності і врахували всі майбутні навантаження.

Протимоскітна сітка «антикішка» виступає своєрідним екраном для домашніх улюбленців, який створює собою видиму кордон між кімнатою і вулицею. Завдяки такому пристосуванню можна сміливо провітрювати свої кімнати, не турбуючись, що ваше улюблене тварина може випасти або випурхнути з вікна. Кішка чи птах будуть гарантовано зупинені: міцність сітки, і надійність її кріплення збережуть тварин в цілковитій безпеці.

Москітні сітки Київ, ціна у нас найнижча! Зателефонуйте і переконайтесь в цьому!

антикошка, цена сетки в Киеве

Москітна сітка “антикішка” є в двох кольорах: коричневої і білої. У Вас є можливість вибрати колір, який чітко впишеться і доповнить інтер’єр будинку. Сітки «антикішка» можна не знімати з вікон в зимовий період: вони збережуть всі свої властивості, переживши зиму в умовах українського клімату, і забезпечать відмінний захист від комах – так само як і звичайні сітки.

Купуючи «антикішка» сітку ви піклуєтеся про безпеку свого улюбленця, даєте йому можливість насолоджуватися свіжим повітрям, а собі гарантуєте повний спокій, навіть якщо пішли на весь день, забувши закрити вікно.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.