logo

Дверна москітна сітка

Дверна москітна сітка

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Москітна сітка на двері – це зручна і практична конструкція, яка не перешкоджає проникненню свіжого повітря, проте служить надійною перешкодою від комах і тварин. Наші москітні сітки на двері виготовляються на основі алюмінієвого профілю, який забезпечує одночасно і невелику вагу, і високу міцність виробу. Також сітка оснащена зручною ручкою, що спрощує її використання. Ще одна перевага виробів – підпружині петлі з доводчиком і магніти, що значно зменшує ймовірність проникнення в будинок комах.

Дверна москітна сітка

Телефонуйте, або замовте зворотній дзвінок!

Москітна сітка на балконні двері

Враховуючи тенденцію утеплювати балкони і лоджії, москітна сітка на балконні двері набирає все більшу популярність, адже вона дозволяє насолоджуватися вечірнім прохолодним повітрям, не турбуючись, що квартиру відвідають непрошені гості – комарі.

У сучасному світі москітна сітка на балкон – це неодмінний атрибут облаштованого житла, в якому приділяється увага затишку і комфорту. Власне виробництво дозволяє нам виготовити виріб практично для будь-яких дверей, а також, що важливо, підібрати сітку, яка чудово впишеться в ретельно продуманий інтер’єр приміщення.

Замовити москітні сітки варто вже зараз!!!

Замовлення москітної сітки краще оформити заздалегідь, до того моменту, коли комарі або інші комахи познайомляться з вашою родиною. Тим більше в «гарячий сезон. Не відкладайте покупку такого необхідного вироби – зателефонуйте нашим фахівцям, вони проконсультують і допоможуть вибрати найбільш підходящий варіант. Так як вироби виробляються виключно у власних майстернях компанії, продаж москітної сітки здійснюється за прийнятними цінами.

Нюанси виготовлення

Виріб виготовляється приблизно за таким же принципом, що і москітна сітка для вікна, проте використовується посилений алюмінієвий профіль – перетин 53 на 15 мм. Щоб забезпечити міцність і надійність конструкції, наша москітна стека на двері укріплені 2-ма перемичками. Низ укріплений відбійною планкою, яка має висоту 15 см. Планка захищає сітку від пошкодження ногами і перешкоджає подряпин з боку тварин (за вашим бажанням висота планки може бути збільшена).

Сітка на двері

Наша компанія має можливість виготовити сітки під дверний проріз будь-якого розміру. При необхідності вони легко знімаються і зберігаються за шафою, так як не займають багато місця.

Багатий досвід роботи і якісна продукція дозволяють нам повністю задовольняти потреби клієнтів.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.
Телефонуйте! Замовте москітні сітки вже сьогодні!