logo

Ролетних москітна сітка від комарів

Ролетних москітна сітка від комарів

Поділитися:

Замір, доставка, монтаж москітних сіток, будь-якого розміру, форми і кольору.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.


Встановлюємо ролетні москітні сітки в Києві і області: консультація, замір, монтаж. Швидко, якісно і за прийнятною ціною!

Всі ми дуже чекаємо настання теплих днів. А дочекавшись, починаємо боротьбу з комарами, мухами і іншими комахами. Іноді від їх навали стає просто нестерпно. І тоді доводиться задуматися про якісь дієвих методах боротьби з комахами.

Пластиковые москитные сетки

Є чимало варіантів боротьби з комахами, які змогли прорватися в житло: емульгатори, липучки тощо, але набагато простіше не боротися, а просто захистити приміщення від небажаного навали. Пластикові москітні сітки чудово впораються з цим завданням.

Крім звичних і добре знайомих сіток на вікна сьогодні можна купити ролетну москітну сітку, яка прекрасно впорається із захистом житлових приміщень від різного роду комах, пилу і пуху.

Ролетних москітна сітка може встановлюватися як зовні, так і всередині вікна. Також її можна використовувати як захист від комах на вхідний або балконних дверей. Таке пристосування дуже актуально для котеджів, приватних будинків, літніх кухонь і дачних будівель. Антимоскітна сітка зручна ще й тим, що легко згортається в алюмінієвий короб, який знаходиться вгорі всієї конструкції.

Зателефонуйте до нас! Наші фахівці Вас проконсультують і дадуть відповідь на всі питання, що цікавлять!

Сітка від комарів надійно захищена алюмінієвим коробом, при необхідності, легко з нього витягується. Спустивши з пластикових напрямних, її дуже просто зафіксувати в кінцевому положенні спеціальними елементами кріплення.

Конструкція має напрямні спеціальні ущільнювачі, які піклуються про надійної ізоляції приміщення, а міцний короб з алюмінію здатний захистити полотно і весь механізм від негоди. Завдяки цьому можна один раз встановити ролетну антимоскітну сітку і просто забути про неї на час холодів і зими.

Ролетних москітна сітка дуже проста і зручна у використанні, і не потрібно шукати відповідне місце для зберігання поза сезоном. Це робить її ще більш бажаним предметом захисту від комах.

Купити ролетну москітну сітку на вікно
Це просто, вигідно і не дорого!

Максимальна висота пластикових москітних сіток рулонного типу може доходити до 2300 мм. У разі більшої висоти, сітка при скручуванні буде утворювати великий рулон, який просто не поміститься в короб. Оптимальна ширина для ролетних москітної сітки – до 1000 мм. Якщо ширина буде перевищувати 1 метр, то полотно буде випадати з направляючих при опусканні і підйомі сітки.

Дорожчі механізми можуть доходити по довжині до 2500 мм і бути ширше 1000 мм, але вони рухаються по напрямних горизонтально.

Виробником не передбачена комплектація сітки від комарів гальмівним механізмом (так званої пружиною зворотної дії), але ми б вам рекомендували замовити її додатково. Основне завдання гальмівного механізму – не дати нижній планці роллетной москітної сітки на повній швидкості і з усієї сили вдаритися об короб. Завдяки йому, сітка плавно змотується в короб, не руйнуючи його, чим значно подовжує термін експлуатації.

Ролетних москітна сітка від комарів – це не прикраса інтер’єру, а захисний елемент будинку!

Переваги рулонної москітної сітки:

  • Сучасний дизайн сітки. Короб і сітка органічно впишуться в будь-який дизайн приміщення. А можливість деякої варіації з кольором дає додаткові можливості для дизайнерських рішень.
  • Сітка практично не вимагає технічного обслуговування. Доглядати за нею можна самостійно не залучаючи фахівців.
  • Чи не перешкоджає обміну повітря. Будучи надійним захистом від комах, сітка прекрасно пропускає повітря.
  • Не потребує спеціального місця для зберігання. Сітка залишається на місці круглий рік, алюмінієвий короб надійно збереже її до наступного теплого сезону.
  • Довговічна, проста і зручна у використанні. При дбайливого ставлення і мінімальному догляді ролетних москітна сітка прослужить не одне десятиліття.

Купити москітну сітку на вікно в Києві у нас – це не догорить! Так як ми завжди пропонуємо найнижчі ціни!!!

Кольори на пластикові москітні сітки:

Ми можемо запропонувати два базових кольори алюмінієвого профілю: білий і темно-коричневий.

Як доглядати за рулонної сіткою:

Догляд за антимоскітної сіткою відрізняється простотою: її досить акуратно протерти вологою ганчіркою або мильним розчином. Застосування агресивних миючих засобів або хімічних речовин може принести їй шкоду. Правильний догляд – гарантія тривалого використання.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.
Телефонуйте, або замовте зворотний дзвінок!