logo

Ремонт вікон

Ремонт вікон

Поділитися:

Професійний віконний сервіс, виконуємо всі види робіт по ремонту вікон і дверей за доступними цінами в Києві та області.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Пластикові вікна давно прийшли на зміну застарілим дерев’яним блокам, які сьогодні вважаються пережитком минулого. Вони не потребують регулярної покраски, закривання щілин на зиму і постійного ремонту.Вікна ПВХ абсолютно невибагливі і володіють наступними перевагами:

  • Надійно захищають приміщення від протягів;
  • Не потребують фарбування;
  • Не тріскаються з часом;
  • Мають привабливий зовнішній вигляд;
  • Служать кілька десятків років без втрати своїх експлуатаційних характеристик;
  • Мають декілька робочих режимів;
  • Легко ремонтуються;
  • Не бояться вологості;
  • Легко оснащуються москітною сіткою;
  • Захищають від шуму з вулиці.

Ремонт пластикових вікон

Як тільки пластикові вікна прийшли в Україну, буквально почався бум по їх виробництву. Вікна ПВХ, встановлені в квартирі, вважалися ознакою високого соціального статусу. Потім, у міру розвитку виробництва, ціни ставали доступнішими і пластикові вікна стали встановлювати практично всі.На той момент ніхто не замислювався про те, що недостатньо просто встановити вікно, щоб воно прослужило довгі роки без будь-яких проблем. Потрібно було враховувати наступні фактори:

  • Вибір надійного виробника;
  • Монтаж повинен виконуватися тільки фахівцями;
  • Необхідно регулярно обслуговувати вікно.

Під надійним виробником мається на увазі солідна компанія з позитивною репутацією. Але багато хто не надавали цьому значення і в гонитві за економією купували вікна у дрібних фірм, що займаються виробництвом мало не в гаражах.Будь-які помилки під час монтажних робіт неприпустимі, так як витрати навіть на найсучасніше і якісне вікно будуть безглуздими, якщо його встановити некоректно, залишивши щілини, через які в квартиру проникатиме холодне повітря з вулиці, утворюючи конденсат.При нерегулярному обслуговуванні не уникнути швидкого виходу з ладу ущільнювальної гумки. Це призведе до порушення герметизації і появи протягів. Мало хто з обивателів знає про те, щоб у вікна буває літній і зимовий притиск. Все це призводить до різних проблем, до яких також можна віднести провисання стулки або люфт віконної ручки.Ремонт пластикових вікон Ремонту пластикових вікон навряд чи можна уникнути, але у вас є два варіанти:1. Ремонтувати вікно часто.2. Ремонтувати вікно рідко.Другий варіант можливий лише в тому випадку, якщо ви будете дотримуватися елементарних правил і регулярно виконувати просте обслуговування, яке забере у вас максимум 15 хвилин.

Прості правила, які продовжать термін служби вікна:

Для провітрювання приміщення використовуйте режим відкритої стулки. Варто зазначити, що цю процедуру потрібно виконувати регулярно, так як герметичність пластикових вікон може призводити до запітніння склопакета і утворення конденсату на схилах.Ніколи не кладіть предмети між стулкою вікна і рамою, щоб запобігти закривання.Не використовуйте ручку вікна для підвішування будь-яких предметів. Деякі люди люблять вішати плічка з одягом за ручку. З одного боку це дуже зручно, адже мокра сорочка, що висить на плічках на стулці вікна висохне швидше, але з іншого боку ви ризикуєте згодом зіткнутися з необхідністю ремонту.Ручка вікна повертається досить легко. Тому не варто докладати зайвих зусиль, щоб не зламати її.Не зберігайте на підвіконні вази, праски та інші предмети, удар яких може пошкодити склопакет або укоси. Деякі не обачні домогосподарки ставлять гарячу праску на підвіконня. При падінні вона залишає серйозні оплавлення на підвіконні, схилах і віконній рамі. Те ж саме відноситься і до гарячих плойок.Виконуючи самостійний ремонт стежте, щоб сторонні предмети (саморізи, грудки бруду і т. Д.) не потрапили всередину.Регулярно оглядайте вікно і робіть нескладне обслуговування, до якого можна віднести очищення від пилу, огляд і заміну ущільнювачів, перевірку роботи фурнітури і змазування.


Замовити ремонт пластикового вікна

Замовити ремонт пластикового вікна Що робити, якщо ви не дотримувалися перерахованих вище правил і ваше пластикове вікно потребує термінового ремонту? Вихід є! Компанія РКС готова виконати швидкий і якісний ремонт за доступними цінами.

Компанія РКС має наступні переваги:

1. Кваліфіковані монтажники. Всі працівники компанії РКС є досвідченими професіоналами своєї справи. Ніхто з них не займається ремонтом пластикових вікон «час від часу в якості підробітку. Кожен співробітник багаторазово стикався з усіма видами поломок пластикових вікон і успішно вирішував поставлені завдання.2. Швидке виконання ремонту. Наші фахівці цінують час своїх замовників і виконують роботу максимально швидко. Кожен етап ремонту налагоджений до дрібниць.3. Висока якість. Незважаючи на швидке виконання робіт, ми не біжимо в гонитві за прибутком і стежимо за якістю. Наші клієнти знають це і постійно рекомендують нас своїм знайомим, розповідаючи, що ми виконуємо ремонт пластикових вікон на найвищому рівні.4. Невисока вартість. Ми не працюємо за завищеними цінами, намагаючись зберігати послугу ремонту пластикових вікон доступною широкому прошарку населення.Якщо ви помітили, що в приміщенні з’явилися протяги, шум з вулиці, стулка вікна провисла і перестала нормально закриватися, телефонуйте в компанію РКС, щоб отримати швидку і кваліфіковану допомогу.Ми відремонтуємо пластикове вікно і продовжимо його термін служби на довгі роки.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.