logo

Заміна склопакета

Заміна склопакета

Поділитися:

Надаємо послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, дерев’яних вікнах і дверях всіх видів і розмірів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Компанія «РКС пропонує послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, сучасних дерев’яних Вікнах і Дверях. Ми гарантуємо якість роботи і приїдемо до Вас в будь-який зручний для Вас час.

Перерахуємо коротко наші послуги:

  • Замір, доставка, заміна склопакетів Київ і Київська область
  • Термінова заміна розбитих склопакетів
  • Склопакет вітрини
  • Склопакет фасаду
  • Заміна склопакетів на висоті
  • Заміна 1 камерних склопакетів на двох камерні або енергозберігаючі, з аргоном …
  • Тонування склопакетів
  • Виготовлення склопакетів за індивідуальними розмірами, під замовлення
  • Ремонт, утеплення, шумоізоляція вікон і дверей

Телефонуйте, і консультант відповість на всі Ваші запитання!

Заміна склопакета

Потрібна заміна склопакета? Швидке виготовлення, доставка та встановлення склопакетів всіх видів і розмірів!

На сьогоднішній день вікна – це не тільки зовнішній вигляд будинку і кількість сонячного світла, а й збереження тепла, комфорт і затишок в приміщенні. Від якості вікон в приміщенні залежить мікроклімат в оселі, наявність пилу і витрати на енергоносії.

Якщо раптом вікно перестало належним чином виконувати свої функції, в ньому немає великої необхідності. Воно не буде додавати комфорту, а також не допоможе в економії коштів, витрачених на обігрів або охолодження вашого будинку.

У яких же випадках потрібна заміна склопакета?

1. Одна з перших і найголовніших причин, коли заміна склопакета стає першочерговим завданням і не терпить зволікань – це коли в ньому утворилася тріщина або просто розбилося. У такій ситуації порушується його цілісність, тобто герметичність, і навіть маленький скол стане причиною того, що склопакет почне пітніти всередині, що ускладнить догляд і послужить причиною проникнення холоду в приміщення.

2. При розгерметизації також необхідна заміна склопакетів. У цьому випадку заміна скла у вікні не вимагає крайньої терміновості, в порівнянні з першим випадком, але все ж не варто відкладати вирішення питання на тривалий час. Якщо ви помітили невелику веселку всередині стекол – плануйте звернення до фахівців – вам буде потрібно ремонт склопакетів. Згодом райдужка перетворитися в конденсат, який при перепаді температур буде ставати все більше. У підсумку ви отримаєте практично запотівше вікно, яке стане перешкодою для проникнення сонячних променів у приміщення і перестане виконувати свої головні захисні функції належним чином.

3. При природному зносі вікон, які пропускають повітря і погано зберігають тепло будинку взимку і комфортну температуру влітку. Якщо вашим вікнам не одне десятиліття, то для посилення комфорту і економії енергоресурсів знадобиться заміна склопакета. Київ, як і інші міста України, відрізняється досить великими цінами на комунальні послуги. Нові технології, що використовуються при виробництві сучасних вікон, дозволяють досить ефективно заощаджувати тепло, що в свою чергу веде до зниження витрат. Тому заміна склопакета вікна – це реальний крок для утеплення житла та економії на платежах за енергоносії.

Ми працюємо тільки з гарантією, зателефонуйте і позбудьтеся від проблеми зі склопакетом!

ЗАМІНА СКЛОПАКЕТА АБО ОДНОГО СКЛА

Як правило, тріснути склопакет може унаслідок його неякісного виробництва. Рідше таке трапляється при механічних ударах або усадки будівлі (у багатоповерхових будинках). Часто виникає необхідність заміни 1-камерного склопакета на 2-х камерний або енергозберігаючий.

Досвідчений майстер заміну склопакета здійснює дуже швидко. Змінюється виключно прозора частина вікна і ніякого іншого демонтажу не потрібно. Але от якщо тріснуло тільки одне скло, то тут необхідна консультація фахівця, який оцінить доцільність такої заміни.

Як правило, до цього вдаються в тих випадках, коли в отворі немає пошкоджених спеціальних складових, а підібрати точно таке ж скло для того, щоб зробити новий склопакет, проблематично. Такі випадки досить рідкі, але вони теж є: скло з розписом, унікальний вітраж, фактурне скло або інші унікальні його види. В силу складності технології такий ремонт не робиться на місці замовника.

Склопакети Київ купити

Де пропонує склопакети Київ купити за прийнятною ціною

Звичайно ж, там, де є досвід, репутація, вибір, сервіс і гарантії! Точні виміри, якісно виготовимо, доставимо по Києву і області і забезпечимо професійний монтаж склопакетів будь-яких видів: енергозберігаючі, однокамерні, двокамерні, тоновані і т.д.

Приємна ціна

Заміна склопакета – від 100 гривень.

Оперативна доставка

Власний транспорт і відмінна логістика дозволяють все зробити швидко і недорого.

Щедрі гарантії

Письмові гарантії дозволять вам не хвилюватися про якість склопакета або монтажу.

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.

Поки ціна ще невелика, замовте дзвінок або зателефонуйте самі. Це – хороший спосіб заощадити і швидко вирішити проблему!