logo

Ремонт склопакетів

Ремонт склопакетів

Поділитися:

Надаємо послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, дерев’яних вікнах і дверях всіх видів і розмірів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

У наш час нестабільної кліматичної ситуації, все більш актуальним стає питання облаштування будинку, як єдиного місця, де можна врятуватися від непередбачуваності погоди. Якщо літня спека виснажує небувалими температурами, перебуваючи в задушливому офісі, вважаєш хвилини, коли опинишся вдома. Але спека немов переслідує, і, не отримавши очікуваної прохолоди, розумієш, що твій будинок – не та фортеця, про яку мріяв. Або ж замість того, щоб в морозний вечір, після робочого дня опинитися в теплі, відчувати себе в безпеці, змушений укутують в трьох ковдри. Саме час замислитися, що ж ми робимо не так.

Стеклопакет

Телефонуйте до нас! Поспішайте замовити склопакет, поки ціни не виросли!

Придбання високовартісного обладнання для підтримки штучного клімату не приносить очікуваного ефекту? Висновок очевидний – дорогий обігрівач не в змозі обігріти всю вулицю. За даними досліджень, найбільшу питому вагу втрати тепла належить вікнам.

Ефективність обігріву приміщення багато в чому залежить не від інтенсивності роботи обігрівача, а від кількості тепла, яке залишається в межах будинку. Максимального результату в цьому випадку можна домогтися, використовуючи енергозберігаючі склопакети діють за принципом теплового щита (дзеркала). Вартість склопакета в нашій компанії не висока!

Спеціальне срібне напилення на поверхні скла запобігає витоку тепла з приміщення в холодні пори року, зберігаючи його в вашому домі.

У період спеки влітку дана технологія дозволяє захищати ваше житло від перегріву, відображаючи частина сонячних променів. У нашій компанії ви завжди можете замовити подвійний склопакет, або будь-який інший!

Важливим показником якості віконного склопакета є характеристика шумоізоляції. Зниження проникнення шуму в будинок особливо гостро, якщо вікно виходить на жваву вулицю. Звичайний подвійний склопакет має звукоізоляцію вище, однак, теплозбереження помітно програє енергозберігаючому склопакету. При цьому вага що має подвійний склопакет приблизно в 1,5 рази вище енергозберігаючого, що негативно позначається на терміні експлуатації фурнітури вікна.

Замена стеклопакета

Телефонуйте! Поспішайте замовити склопакет у нас! Вартість склопакета вас приємно здивує!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.