logo

Ремонт склопакета вікна

Ремонт склопакета вікна

Поділитися:

Надаємо послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, дерев’яних вікнах і дверях всіх видів і розмірів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Сьогодні існує думка, що найбільш оптимальним є використання двокамерних склопакетів. Однак, в дійсності, застосування однокамерних склопакетів з енергозберігаючим склом виявиться вигіднішим в усіх відношеннях.

По-перше, – це поліпшена теплоізоляція в порівнянні з двокамерним (подвійним) склопакетом зі звичайним склом. Якщо ж говорити про порівняння з однокамерним, то склопакет з теплим енергозберігаючим склом в два-три рази краще зберігає температуру, ніж звичайний холодний склопакет.

По-друге, – теплий однокамерний склопакет в даний час дешевше холодного двокамерного. Крім того, однокамерний склопакет легше двокамерного приблизно в 1.5 рази, а це означає менше навантаження на фурнітуру і довгий термін її експлуатації приблизно на 30%. Також Ваше віконне скло взимку, і при будь-Київської погоді не буде пітніти.

Стеклопакет окна

Телефонуйте, або замовте зворотний дзвінок! Тільки у нас на склопакет ціна не висока!

Для перевірки склопакета необов’язково потрібно мати спеціальний детектор, яким користуються на виробництвах склопакетів. Досить звичайної коробки сірників. Краще запалити сірник у склопакета зсередини приміщення, коли трохи стемніє у дворі. Якщо це однокамерний склопакет – в ньому відповідно є 2 скла і Ви будете бачити 4 вогника.

Перший, третій і четвертий вогники будуть жовтого кольору, а другий вогник від приміщення кілька помітно відрізнятися в кольорі, а саме буде з легким відтінком фіолетового. Тобто енергозберігаюче скло повинне бути з боку приміщення, енергозберігаючим покриттям обов’язково всередину склопакета, інакше, з часом, воно просто змиється агресивними миючими засобами. Тільки в такому випадку Ваш склопакет буде енергозберігаючим. У нашій компанії ви можете замовити будь-які склопакети, в тому числі і трикамерний склопакет! Виготовлення склопакетів відбувається швидко. Ми даємо гарантії на наші склопакети.

Важливо знати: енергозберігаюче скло буде відповідати своєму призначенню тільки в склопакеті. Просто засклити скла одинарним теплим склом – результату не буде, незалежно де б це не було. Тільки даремно викинуті гроші на вітер. Тепле скло було створено для використання виключно як частину склопакета. Телефонуйте до нас, поки на склопакет ціна не піднялася! Замовляйте у нас одне, двох або трикамерний склопакет! Виготовлення склопакетів відбувається швидко і доставкою і установкою! На склопакет ціна не висока тільки у нас!

Стеклопакет

Телефонуйте або замовте зворотний дзвінок! Наше виготовлення склопакетів найякісніше!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.