logo

Купити склопакети

Купити склопакети

Поділитися:

Надаємо послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, дерев’яних вікнах і дверях всіх видів і розмірів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.
  • Термінова заміна розбитих склопакетів
  • Заміна: одно камерних склопакетів на 2-х камерні, енергозберігаючі, склопакети з інертним газом …
  • Тонування склопакетів, заміна скла на Сендвіч і т.д.

Будь-які розміри і форма. Замір, виїзд майстра по Києву і області. Телефонуйте!

Купити склопакет, Київ
ОДИН СКЛОПАКЕТ – РІШЕННЯ ТРЬОХ ВЕЛИКИХ ПРОБЛЕМ!

Сучасна людина досить вибаглива і звикла до комфорту. Старі вікна з великими щілинами вимагають обов’язкового утеплення на зиму, в іншому випадку холод і протяги в квартирі вам гарантовані. Такі конструкції давно себе зжили. На сьогоднішній день досить просто купити склопакет і зробити своє житло набагато комфортніше.

Якісні склопакети вирішують основні проблеми, які часто сильно ускладнюють нам життя, нагороджуючи зразковим дискомфортом і викликаючи масу негативних емоцій. Але якщо все добре продумати, грамотно вибрати і купити склопакет, то ваші вікна і двері перетворять ваш будинок в затишну фортецю.

Які ж додаткові переваги принесе вашому будинкові склопакет, який правильно підібраний і відрізняється відмінною якістю?

1. Високий рівень звукоізоляції – гарантує якісний склопакет. Київ дуже галасливе місто з інтенсивним рухом і активними людьми, тому тиша в квартирі питання дуже актуальне для багатьох.

2. Збереження тепла, а це в свою чергу економія витрат на енергоносії. З огляду на зростання цін на опалення і електроенергію покупка склопакета дозволить відчутно зберегти грошові ресурси.

3. Надійний захист від бруду і пилу. Оскільки якісні склопакети щільно прилягають до рам, вони гарантовано захистять будинок від дрібного пилу, вікна від патьоків під час дощу. Навіть якщо на вулиці буде сильний вітер, що дме в вікна – ваш будинок буде надійно захищений.

Сучасні склопакети відрізняються енергозберігаючим ефектом. Вони не тільки пропускають багато світла, але можуть утримувати тепло всередині будинку взимку і захистять від сонячних променів влітку, не дозволяючи оселі нагріватися. Довіртеся професіоналам і ми допоможемо обрати й встановити склопакет з урахуванням всіх потреб будинку і ваших побажань.

Що ми можемо Вам запропонувати?

Індивідуальний підхід:

Якими б не були форма вікна або колір тонування склопакета, ми підійдемо до виконання замовлення з усією відповідальністю. “Нестандартне” для нас не є неможливим.

Оперативність роботи:

Мінімально можливі терміни виконання при повному дотриманні технологій виконання. Швидко і якісно для нас – не проблема. Причина цьому – високий професіоналізм.

Гарантія:

Ми не просто пропонуємо купити склопакет. Ми робимо адресну доставку, монтаж і даємо на нього письмові гарантії, тому ви – захищені.

Слід завжди пам’ятати, що якщо скло не виконує свої функції, промерзає або дало навіть маленьку тріщинку, необхідно терміново його замінити.

Не відкладайте і зателефонуйте!

Склопакети
Який ви можете купити склопакет сьогодні

При покупці такої технологічно складної конструкції рекомендуємо подумати про доцільність вкладень. Який саме замовити склопакет може підказати наш майстер.

А ось задуматися про енергозберігаючі склопакетах завжди має сенс. Це – найвигідніший склопакет, що створює у вашому домі хороший мікроклімат і в рази знижує потребу в додатковому нагрівальному або охолоджувальному повітря обладнанні.

Будь-який розмір, висока якість монтажу та оперативність обслуговування залишать вам тільки приємні враження. Наші майстри не тільки добре знають свою справу, а й вміють ввічливо спілкуватися, охайно виглядати і не залишати після себе гори сміття. За вашим бажанням ми можемо забезпечити вас тонованими склопакетами. При цьому, вибрати плівку ви можете самостійно за своїм бажанням.

ціна на склопакет, заміна

Не варто розраховувати на теплі зими або на те, що станеться диво, і тарифи на електроенергію різко впадуть. Купити склопакетвисокої якості і захистити свій гаманець від спустошення – завдання, для вас цілком по силам!.

Ми не будемо вмовляти, просто розповімо те, чого, можливо, ви не знали.

Замовте безкоштовний дзвінок, або зателефонуйте нам самі!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони. Виготовити та встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. Та інші види робіт.
Звертайтеся до нас.