logo

Заміна склопакета вікна

Заміна склопакета вікна

Поділитися:

Надаємо послуги по заміні склопакетів в пластикових, алюмінієвих, дерев’яних вікнах і дверях всіх видів і розмірів.
Наші майстри в кожному районі Києва.
Телефонуйте або залиште заявку на нашому сайті.

Склопакет – це частина металопластикового вікна, яку при необхідності можна замінити, не знімаючи саме вікно. Склопакет – це два або більше скла, спеціальним чином з’єднаних між собою.

Стеклопакеты

Зателефонуйте або замовте зворотний дзвінок!

Заміна розбитого склопакета

В першу чергу необхідно визначити тип існуючого склопакета – його товщину (стандартна товщина – 24 мм, але часто зустрічаються і 22, 28, 32 мм), скло яке там використовувалося (тоноване, ламіноване, енергозберігаюче і т.д. …) і кількість камер склопакеті – одна або двокамерний.

Після цього необхідно зняти розміри і виготовити новий склопакет. Якщо в старому склопакеті було використано якийсь специфічний скло, його можна використовувати при виготовленні нового склопакета. Установка склопакетів не займе багато часу!

Три етапи заміни розбитого склопакета

· Телефонний дзвінок консультанта для виклику майстра

· Приїзд майстра для визначення типу скла і зняття розмірів

· Приїзд майстра з новим склопакетом і установки його на місце розбитого

Якщо Ви вже міняєте розбитий склопакет, то краще відразу замовляти не звичайні а енергозберігаючі склопакети, які мають кращі теплові характеристики.

Якщо Ви вирішили самостійно замінити однокамерний склопакет, то перш за все його потрібно заміряти. Краще це виконати знявши старий однокамерний склопакет. Заміряти потрібно ширину, висоту і товщину склопакета. Щоб зняти склопакет, потрібно витягнути штапики. Для цього треба взяти жорсткий ніж, або шпатель і вставити його в щілину між штапиком і профілем рам або стулки. Тоді слід підняти штапик, щоб він вискочив зі свого паза. Однокамерний склопакет в рамі або стулці повинен стояти на регулюючих пластикових пластинах. Якщо це глуха частина вікна, то регулюють пластини можуть стояти внизу вина, якщо ж це стулка, то регулюють пластини ставлять за двома кутами (в нижній частині вікна з боку петлі, і верхньої частини склопакета (по діагоналі від нижньої петлі)) з відступом 10см . Установка склопакетів, це тонка робота, яку краще довірити професіоналам нашої компанії!

Якщо Ви самостійно замінюйте на енергозберігаючі склопакети в стулці, Ви можете порушити геометрію стулки і вікно після цього може перестати закриватися або відкриватися, або може з’явитися продувки вікна. З цього установка склопакетів – це справа професіоналів!

Замена стеклопакетов

Якщо Ви не впевнені що зможете виконати ремонт вікна своїми руками – краще зверніться в нашу компанію! Ми завжди якісно замінимо або відремонтуємо ваші енергозберігаючі склопакети!

Наші Майстри вміють багато: Відремонтувати Вікна, Двері, Балкони.Ізготовіть і встановити москітні сітки Склопакети, Доводчики, Підвіконня, відливи, козирки. Встановити, налаштувати супутникові антени. І інші види робіт.
Звертайтеся до нас.